Vierde zege voor BC Kampen

Geplaatst op 7 november, 2017 om 10:43 | In de categorie:

Het herenteam van Badmintonclub Kampen is ook na vier wedstrijden nog ongeslagen. Dinsdagavond 31 oktober won het de wedstrijd in Voorthuizen tegen BC de Treffers met 8-0.

Vaste spelers Tjalling Beemer, Robin Kroeze en Hugo Vernhout werden deze keer bijgestaan door invaller Jeffrey van Mourik. Het was de eerste competitiewedstrijd in zijn nog prille badmintoncarrière en dat hij het niveau aankan, bleek wel uit de maximale winst die de Kampenaren mee naar huis namen.

Tijdens de eerste dubbelpartijen zetten zowel Beemer en Kroeze als Vernhout en Van Mourik de toon van de wedstrijd door overtuigend te winnen. Beemer en Kroeze beslisten hun singlepartijen vervolgens in twee sets, Van Mourik had daar drie voor nodig. Vernhout startte zijn single tweemaal. Zijn eerste opponent viel bij 4-3 zo hard achterover dat hij niet verder kon spelen. Voorthuizen had een vijfde heer in het team, tegen wie Hugo een nieuwe partij begon, die hij alsnog won.

Het duo Vernhout en Beemer en het koppel Kroeze en Van Mourik stelden ten slotte de laatste punten veilig door in twee sets te winnen. Met 28 punten uit vier wedstrijden staat het Kamper team op de eerste plaats in de competitie en het is vastbesloten die plek vast te houden.

 

Foto: Robin Kroeze