Kunstmiddag ‘Anders’

Geplaatst op 3 november, 2017 om 11:33 | In de categorie:

Quintus organiseert op zaterdag 11 november een Kunstmiddag speciaal gericht op kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke en/of sociale beperking. 

Tussen 14.00 en 16.00 uur staan – roulerend – drie inspirerende workshops op het programma. In het bandlokaal van Quintus gaan deelnemers onder leiding van docent René Lorist in kleine groepjes spelen op diverse instrumenten, dansdocente Ellen Diender verzorgt een workshop met bewegingsspellen en in het beeldend lokaal gaat docente Jolanda van Tuinen met haar deelnemers aan de slag met druktechnieken, textiel, verf en andere materialen. Iedere workshop is afgestemd op het niveau van de groep. De entree voor deze ‘Kunstmiddag Anders’ bij Quintus aan de Vloeddijk 38 in Kampen is €7,50 euro p.p. (voor alle drie workshops samen!) inclusief koffie, thee en limonade. Het is mogelijk om per deelnemer gratis een begeleider of maatje mee te nemen. Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl of bel met 038-3371200 voor meer informatie

.