Sportmarkt aangepast sporten

Geplaatst op 12 oktober, 2017 om 9:47 | In de categorie:

Iedereen Actief organiseert op zaterdag 14 oktober  in samenwerking met de gemeente Kampen, Sportservice Kampen, Prisma en het lokale zorg- en sportnetwerk een Sportmarkt aangepast sporten.

 

Bezoekers kunnen kennis maken met verschillende sporten middels een clinic/demonstratie en er zijn verschillende infostands waarin sportclubs zijn vertegenwoordigd vanuit de regio. Daarnaast is er ook informatie te vinden rondom mantelzorg, jeugdsportfonds en de meedoen balie. De Sportmarkt is onder andere voor mensen met een lichamelijke -, verstandelijke -, psychische -, visuele – en/of auditieve beperking, chronische aandoening, stoornis in het autistische spectrum, ADHD. Zowel voor jeugd als volwassenen is er informatie te vinden. Voor € 4,- p.p. kunnen mensen (woonachtig in de gemeente Kampen) worden opgehaald en worden teruggebracht van en naar de Sportmarkt door de vervoerservice van Welzijn Kampen. Men hoeft hiervoor niet lid te zijn van de vervoersservice. Wie hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met Welzijn Kampen, e-mail: R.Winkeler@welzijnkampen.nl of telefonisch: 038-3032626.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Sportmarkt aangepast sporten: aangepastsporten@sportservicezwolle.nl of 038-4236686. Of kijk op www.sportservicekampen.nl Bezoekers aan de Sportmarkt hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

De Sportmarkt is van 14:00-17:00 uur bij Prisma, Marinus Postlaan 1-a. Om 14:15 uur wordt de Sportmarkt geopend door Burgemeester Koelewijn, waarna iedereen kennis kan maken met het lokale en regionale beweeg- en sportaanbod.