Gitaarmiddag Quintus

Geplaatst op 11 oktober, 2017 om 11:59 | In de categorie:

Quintus organiseert op zaterdag 14 oktober een inspirerende Gitaarmiddag. 

 De workshops zijn bedoeld voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. Je kan kiezen tussen akoestische of elektrische gitaar, basgitaar en ukelele. Tijdens de Gitaarmiddag geven Quintusleerlingen en -docenten korte demonstraties waaronder snaren vervangen. Ook verzorgen zij muzikale optredens. Bij gitaarspeciaalzaak ’t Speeltuygh kan iedereen terecht voor advies over het onderhoud en het afstellen van je eigen instrument en reparaties.

Gitaarliefhebbers kunnen tussen 14.00 en 17.00 uur bij het centrum voor kunst en kunsteducatie aan de Vloeddijk 38 terecht voor workshops, demonstraties, muzikale optredens en een stand van gitaarspeciaalzaak ’t Speeltuygh uit Zwolle.

De entree en gitaarworkshops zijn gratis.  Voor meer informatie: www.quintuskampen.nl of bel 038-3371200.