Cursus werken met e-overheid

Geplaatst op 11 oktober, 2017 om 3:22 | In de categorie:

Op 7 november start in de Bibliotheek Kampen een cursus ‘Werken met de e-overheid’. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die graag willen leren werken met overheidswebsites of die graag hulp willen bij het aanvragen van een DigiD.

De overheid regelt steeds meer zaken via internet. Iedereen kan hier gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing: steeds vaker worden deze zaken via het internet geregeld. Voor veel mensen is dit onbekend of ze vinden het erg lastig.
Speciaal voor deze groep organiseert de Bibliotheek Kampen, in samenwerking met de Gemeente Kampen, de cursus ‘Werken met de e-overheid’. In deze cursus van vier avonden vraagt u o.a. een DigiD aan en leren mensen omgaan met diverse handige overheidswebsites. Tijdens de cursus gaan deelnemers zelf aan de slag en er is voldoende tijd om vragen te stellen.

Deelnemers dienen te beschikken over een werkend e-mailadres en enige kennis in het gebruik van computers en internet. Deelname is gratis.
Wanneer: dinsdag 7, 14, 21, 28 november 2017
Tijd: 19.00-21.00 uur
Plaats: de Bibliotheek, Oudestraat 216 (Stadskazerne)
Aanmelden kan via digisterker@bibliotheekkampen.nl.