Vierde editie Onderdijksrun

Geplaatst op 6 oktober, 2017 om 10:29 | In de categorie:

De OnderdijskRun beleeft morgen haar vierde editie in Kampen.

Inmiddels is deze run uitgegroeid tot het grootste loopevenement van Kampen met meer dan 600 deelnemers. Van deze deelnemers zijn er bijna 200 kinderen op de kidsrun. Daarnaast zijn  er lopers uit Duitsland en Marokko. De OnderdijksRun start om 13.30 uur met de Kidsrun. De Halve Marathon begint om 15.00 uur. Om 15.10 uur starten de 5,10 en 15 kilometer. De Stichting OnderdijksRun Kampen (#ODRK) is in 2014 ontstaan. De ODRK is ontstaan uit enthousiasme door de loopsport als positief middel in te zetten om geld in te zamelen voor het goede doel. Door deze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen de deelnemers, de vrijwilligers en het bestuur een steentje bij aan de maatschappij, aan de wijk ‘Het Onderdijks’ en een het positieve gevoel dat op deze wijze wordt bewerkstelligd. Het evenement vindt plaats vanaf de Bouwdijk.

Het goede doel voor 2017 is SAS Kampen www.saskampen.nl/