Woonbeurs Kampen 2017: ‘Wonen in de hartelijke Hanzestad Kampen’

Geplaatst op 4 oktober, 2017 om 10:13 | In de categorie:

Op zaterdag 14 oktober vormt de Bovenkerk van 9.00 tot 17.00 uur opnieuw het decor voor de Woonbeurs Kampen. Het thema van deze vierde editie is: ‘Wonen in de hartelijke Hanzestad Kampen’.

Tijdens de beurs presenteert de gemeente de nieuwbouwprojecten en beschikbare kavels. Daarnaast krijgen makelaars, het bedrijfsleven, verenigingen en organisaties uitgebreid de mogelijkheid zich aan het grote publiek te presenteren.

Voor ieder wat wils

Ook dit jaar biedt de Woonbeurs bezoekers, zowel jong als oud, weer een breed aanbod van alles wat met wonen in de hartelijke Hanzestad Kampen te maken heeft. Denk aan huis- en tuininrichting, wonen, bouwen en verbouwen, maar bijvoorbeeld ook aan advies over energiebesparing en langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ook is er informatie over het rijke voorzieningenniveau en verenigingsleven in Kampen.

Er zijn verschillende instanties aanwezig om informatie en advies te geven, zoals makelaars, architecten, hypotheekadviseurs, banken, projectontwikkelaars, energie- en duurzaamheidadviseurs en verenigingen.

Bent u geïnteresseerd in een van deze onderwerpen? Dan is een bezoek aan de Woonbeurs zeker de moeite waard. U bent van harte welkom op zaterdag 14 oktober van 9.00 uur tot 17.00 uur in de Bovenkerk (Koornmarkt 28) in Kampen.

De toegang is gratis.

Bron: gemeente Kampen