Longpunt voor Kampen

Geplaatst op 4 oktober, 2017 om 3:02 | In de categorie:

Het Longfonds Overijssel, Isala, Ijsselheem en Icare het Longpunt Kampen openen op 9 oktober het Longpunt Kampen. Longatiënten en hun partners kunnen er 4 keer per jaar naar een thema-avond voor informatie en het delen van ervaringen. Longpunt Kampen is het zesde Longpunt in Overijssel.

 

De feestelijke opening van Longpunt Kampen is op maandag  9 oktober om 19.30 uur in ’IJsselheem Myosotis, Engelenbergplantsoen 3 te Kampen.  Dr. B Tomlow, longarts Isala en Karen Dalhuisen longverpleegkundige Isala houden aansluitend een voordracht over ‘Ziektebeeld longaandoeningen, de kenmerken, verschillen en overeenkomsten en gaan daarnaast nog informatie geven over thuismonitoring.  Naast informatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen.  De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Locatie: IJsselheem Myosotis, Engelenbergplantsoen 3 te Kampen. Meer informatie is te vinden via overijssel.longfonds.nl.