Gezellige braderie tijdenst tweede Kamper uitdagen

Geplaatst op 2 augustus, 2017 om 10:37 | In de categorie:

Op donderdag 3 augustus start de tweede Kamperuitdag met volop plezier voor jong en oud. Deze week staat in het teken van de jaarlijkse zomerkermis op het van Heutzplein met een gezellige en uitgebreide braderie.

Als entertainment kunnen de kinderen zich gratis laten schminken in de buurt van het van Heutszplein, en ook Donald en Katrien komen samen naar Kampen. Je mag gratis op de foto met de ouderwetse fotograaf en krijgt u gratis een leuke foto mee, voorzien van de tekst: ‘De groeten uit Kampen’.

Ook is er deze donderdag weer een gezellige rommelmarkt in Oudestraat, ter hoogte van het van Heutszplein, en zijn er veel gezellige terrassen met live muziek tot in de late uurtjes. En wilt u op deze tweede Kamper Ui(t)dag vertoeven in alle rust op het water, kijk dan op onze website naar de mogelijkheden voor een rondvaarttocht.

Of wilt u liever genieten van het prachtige uitzicht over de mooie Hanzestad Kampen, bezoek dan de Nieuwe Toren op het Ouderaadhuisplein/Koeplein. Kijk voor meer programma-informatie op www.kamper-uitdagen.nl.