Late Summer Night met 3J’S, Belle Perez en Dana Winner

Geplaatst op 30 juli, 2017 om 3:17 | In de categorie:

Tijdens de Late Summer Night in Music Club Kampen op 16 september 2017 komen de Volendamse 3JS, de Limburgse Belle Perez en de Vlaamse Dana Winner naar Kampen om een fantastische avond te verzorgen, onder begeleiding van een band. Kaarten kosten slechts 24,- euro en boek je nu op de website.

Overnachten + ontbijt 
Na de eerste aanvragen om te mogen blijven overnachten, hebben wij besloten ons veld gratis beschikbaar te stellen. We hebben inmiddels ook een toilet-unit waar je ‘s nachts terecht kunt. Wel zo fijn voor de dames. ’s Ochtends staat er een gratis ontbijt klaar met een heerlijk broodje, gebakken eitje en een vers kopje koffie. Meer informatie en / of aanmelden hiervoor kan via info@musicclubkampen.nl.

Bedrijfsfeesten & arrangementen

Wist u dat er bij Music Club Kampen ook veel mogelijkheden zijn voor het houden van een (bedrijfs)feest? En dat u het ook kunt combineren met een evenement of optreden? Wij hebben binnen onze accommodatie altijd wel een ruimte die past bij uw bedrijf. Ook als u de Music Club volledig wilt afhuren. Er zijn mogelijkheden van 20 tot 1300 bezoekers. Onze vaste cateraar “De Feestmeesters” kan voor elk feest een passend aanbod doen.

Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken via: jan@musicclubkampen.nl.

ZATERDAG 16 SEPTEMBER 2017
AANVANG: 21:00
DEUREN OPEN: 18:00
TICKETS € 24,00