Gratis muziekles KTK Music Kidz!

Geplaatst op 8 mei, 2013 om 2:00 | In de categorie:

De aanmeldtermijn voor de gratis muzieklessen van de KTK Music Kidz is weer begonnen.

Kinderen uit de groepen 4 t/m 7 van de basisscholen kunnen zich nu opgeven. Het hoog aangeschreven opleidingsprogramma blijft zich ontwikkelen en misschien zit daar juist de kracht van deze gratis opleidingen in. Het sterk groeiend ledenaantal mag voor een belangrijk gedeelte toegeschreven worden aan de kwaliteit van deze opleiding. De ervaringen van de afgelopen jaren worden continu verwerkt in nieuwe lesprogramma’s. Hierdoor wordt de balans tussen presteren en plezier maken alsmaar beter. Dit resulteert in meer aanmeldingen en meer doorstroming naar het bekende Jong Kamper Trompetter Korps. Ook dit jaar wordt er plaats gemaakt voor ongeveer 25 kinderen. De kinderen, die vooral uit IJsselmuiden en Kampen komen, kiezen vaak heel bewust voor de KTK Music Kidz. Naast de moderne, eigentijdse stijl die uniek is in Nederland, weten jeugdleden zeker dat ze ervaringen gaan opdoen die uniek zijn voor muziekmakende jongeren. Het Jong Kamper Trompetter Korps is één van de meest gevraagde jeugdorkesten van Nederland en het repeteren wordt dan ook volop beloond! De KTK Music Kidz opleidingen worden mede mogelijk gemaakt door de Rabobank IJsseldelta en worden aanbevolen door Quintus, centrum voor kunst- en muziekeducatie. Schuilt er een muzikaal talent in je?

Wil je echt muziek maken? Meld je dan aan! Dit kan per mail: info@kampertrompetterkorps.nl of bel met Jan Dokter: 038-3322605 of Rudi Meijerink: 038-3321489.