Optreden Kamper dichter Vincent Corjanus in boekhandel

Geplaatst op 2 mei, 2013 om 7:00 | In de categorie:

KAMPEN – Dichter Vincent Corjanus (18) uit Kampen geeft op zaterdag 11 mei een speciale lezing in Plantage Boekhandel Bos aan de Oudestraat 41-43. Vanaf 14.00 uur is Corjanus dan te zien en te horen rondom het thema ‘Dichter in de spiegel’.

Naast de Kamper dichter zijn er deze zaterdagmiddag nog enkele gastsprekers en is er uiteraard live muziek. Rode draad in het programma is Vincent Corjanus, die zal voordragen uit zijn inmiddels gepubliceerde bundels ‘Woorden wonen in huizen’ en ‘de Zichtbare Ziel’ maar ook uit nieuw materiaal. In het programma ‘Dichter in de spiegel’ gaat Vincent terug naar zijn herinneringen, liefdes, steden en – uiteraard- de spiegel…

De toegang tot het programma in de boekhandel is gratis, na afloop is er de mogelijkheid om de bundels van de hand van Corjanus te laten signeren.