Veel belangstelling tijdens Open Huis Quintus

Geplaatst op 22 april, 2013 om 6:07 | In de categorie:

Zaterdag 20 april was het een drukte van belang bij Quintus. Ondanks het frisse weer bezochten ruim duizend mensen het Open Huis. Quintus presenteerde die dag het nieuwe cursusaanbod voor het komende seizoen.

Het Open Huis is dé dag om te ervaren wat Quintus te bieden heeft. Belangstellenden konden actief meedoen met workshops of luisteren en kijken naar de vele voorstellingen en presentaties of zich laten informeren over de cursussen voor het nieuwe seizoen. Quintus start volgend seizoen weer met nieuwe en verfrissende cursussen zoals ‘Rock oud loud’, een seniorenpopkoor gebaseerd op het populaire programma Golden Oldies of de cursus ‘Luister naar mij!’ als je mee wilt spelen in een moderne Griekse tragedie, uiteraard is er ook aanbod met nieuwe media en voor het eerst dit jaar biedt Quintus trainingen aan specifiek gericht op bedrijven.

Meer weten? Kijk op www.quintuskampen.nl voor het nieuwe aanbod of neem contact op met de administratie op telefoonnummer:  038- 3371200.