Eerste namen programma Full Color Festival bekend

Geplaatst op 15 april, 2013 om 4:09 | In de categorie:

Stadspark De Wijde Blik in Kampen wordt op zaterdag 8 juni opnieuw het decor van het Full Color Festival.

Cultureel podium ‘t Ukien heeft zich over het programma op het hoofdpodium gebogen en kan de eerste namen al bekendmaken.

De eerste band die terug te vinden is op het hoofdpodium is Town Of Saints. Deze Nederlands/Finse indie-folk sensatie bestaat uit Harmen Ridderbos en Heta Salkolahti, samen met drummer Sietse Ros. Ze zijn begonnen als straatmuzikanten en hebben zich inmiddels opgewerkt tot een band van de bovenste plank. Met een sterke samenzang, het duizelingwekkend vioolspel en het overduidelijke plezier weet de band elke keer het publiek te enthousiasmeren. Op 5 mei staat de band op het Bevrijdingsfestival Zwolle, maar op het Full Color Festival komt Town Of Saints naar Kampen met hun mix van harmonieuze, recht-uit het hartliedjes en een wervelwind aan energie waardoor je niet stil kunt blijven staan.
In de line-up is ook de band Sunday Sun terug te vinden. Sunday Sun verzorgt de ideale soundtrack voor zorgeloze dagen met tijdloze popliedjes. Kleinoden met aanstekelijke melodieen, herkenbare teksten en een positieve insteek in de klassieke traditie van de British invasion, voorzien van meerstemmige zangkoortjes die de goedkeuring van The Beach Boys verdienen. De band is door 3FM gebombardeerd tot Serious Talent en inmiddels zijn ze op 3FM en Radio 2 een vaste gast op de playlist. Sunday Sun brengt het gevoel van de perfecte zondag naar het Full Color Festival. Die waarop niets hoeft en alles mag, je ‘s ochtends de gordijnen open doet en de zon je uitnodigend tegemoet schijnt. Het Full Color Festival vindt plaats op zaterdag 8 juni van 12.00 tot 00.00 uur in park De Wijde Blik in Kampen. Meer informatie: www.fullcolorfestivalkampen.nl en de Facebook-pagina.

Bron: De Brug