Kamper Kindermarkt voor Terres des Hommes

Geplaatst op 4 maart, 2013 om 8:32 | In de categorie:

KAMPEN – Speelgoed of kinderkleding over? Dat kan verkocht worden via de Kamper Kinderkledingmarkt. Hiermee steunt de verkoper het goede doel; een project van Terres des Hommes: ‘Bescherming winterkou en psychosociale zorg voor Syrische vluchtelingen’.

De eerste Kamper Kinderkledingmarkt heeft plaats op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 13.00 in de kantine van Stichting Cares, Vloeddijk 79 in Kampen.
Bakken vol speelgoed waar de kinderen inmiddels op uitgekeken zijn en stapels kleren waar ze niet meer in passen? Vaak verdwijnt het naar zolder of wordt het weggegooid. “Zonde,” vindt initiatiefneemster Marjon Miftari, “want veel spullen kunnen nog makkelijk een tweede ronde mee. Verkoop ze via de Kamper Kinderkledingmarkt. Zo help je Kamper gezinnen met kleine prijsjes aan nieuwe spullen, verdien je er zelf ook nog wat aan en bovendien steun je een goed doel.”

Welvaart
Marjon Miftari bedacht de Kamper Kinderkledingmarkt ‘omdat we het hier in Nederland zo goed hebben’. “In vele landen is deze basis voor kinderen er niet. Met de opbrengst van de beurs willen we kinderen helpen die de steun het hardst nodig hebben”.
Deelnemers bepalen zelf verkoopprijs van de kleding of het speelgoed dat zij aanbieden. Hierbij moeten zij er rekening mee houden dat 40 procent naar het goede doel gaat. De inbrenglijst en prijsstickers zijn op dinsdag 12 en donderdag 14 maart tussen 19.00 en 20.30 uur op te halen bij Kamper Kinderkledingmarkt, Marjon Miftari, Ida Gerhardtstraat 24 in Kampen. Of stuur een bericht naar: kinderkledingmarktkampen@gmail.com of via www.facebook.com/kinderkledingmarktkampen. De geprijsde artikelen zijn af te geven op 15 maart tussen 18.30 tot 19.30 uur aan de Vloeddijk 79 in Kampen.

Bron: De Brug