Scoutinggroep de Hanzeluiden organiseert meidendag

Geplaatst op 3 maart, 2013 om 11:10 | In de categorie:

Scoutinggroep de Hanzeluiden, gelegen in het Stadspark van Kampen, is van oorsprong een meisjesgroep. Ook in de huidige tijd heeft scouting nog steeds veel te bieden aan meisjes. Om dat te laten zien hebben we zaterdag 23 maart een meidendag. Op deze dag zijn meisjes en meiden vanaf 4-7, 7-10, 10-15,15-18 jaar van harte welkom om te kijken naar -maar vooral mee te doen- aan allerlei activiteiten. Ons programma loopt van 10-16 uur. Gezamenlijke activiteiten zijn broodje bakken om 12 uur en een mega twisterspel om 14 uur. Naast een aantal activiteiten die per leeftijdsgroep worden aangeboden is er voor de jongste meisjes ook een springkussen aanwezig. De oudere meiden kunnen een poging doen onze klimwand te trotseren. Ook bij minder mooi weer zijn er leuke activiteiten te doen.Meedoen aan deze dag is kosteloos.

Het Scoutsvendel bij de Hanzeluiden zijn meisjes van 11-15 jaar
We komen samen op donderdag van 19.00-21.00 uur
Tel. op die tijd 038-3311977
Ons gebouw: KaPadKa, Buitensingel 6 Kampen