Dier V/D Week week 10

Geplaatst op 3 maart, 2013 om 11:36 | In de categorie:

Astor is een kat met een eigen mening; hij bepaalt graag zelf wie hij aardig vindt en wie met hem mag knuffelen. De rest van de dag vermaakt hij zichzelf graag. Ligt hij op de lekkerste plekjes en wast hij de andere katten.

Laat u hem in zijn waarde, dan heeft u een levenslange vriend aan Astor. Zijn ‘nukken’ vergroten zijn plaatsings kans niet, maar wij zijn ervan overtuigd dat iemand hem een fijne plek wil bieden, ook al zal hij nooit een schoot kat worden.

Gunt u hem een warm mandje? Eventueel met andere katten (die vindt hij erg lief!) en waa hij misschien ook naar buiten kan? Het asiel vertelt u graag meer over deze mooie man.

Wekelijks is er een dier van de week op onze website! Kijk hier!

D.O.C. Kampen
tel: 038-3319013