Speciale 50+ Filmvoorstellingen bij Movie Unlimited!

Geplaatst op 2 maart, 2013 om 10:11 | In de categorie:

Na de successen van onder meer de Ladies Only Night, de Men’s Night en de Girlzz Night vertoont Movie Unlimited Bioscopen vanaf volgende week ook speciale voorstellingen voor 50-plussers. De 50+ Film is een gezellig uitje met de allermooiste films. De door ons zorgvuldig uitgekozen en actuele films zijn ’s middags tijdens een rustige voorstelling te zien. De entreeprijs van 9 euro is inclusief een kopje koffie of thee. *voor avondvullende en 3D films geldt een toeslag.

Op woensdag 6 maart is de eerste 50+ Filmvoorstelling te zien. Om 14.30 uur vertonen wij de film ‘Anna Karenina’, een romantisch drama van regisseur Joe Wright (Atonement, Pride & Prejudice) met Keira Knightley in de titelrol. Dit tragische liefdesverhaal is gebaseerd op het beroemde boek van Leo Tolstoy.

Een week later, op woensdag 13 maart om 14.30 uur, vertonen wij de film ‘The Impossible’, het onvoorstelbare, waargebeurde verhaal van een familie die de tsunami van 2004 meemaakt. In deze film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Naomi Watts en Ewan McGregor.

Ga naar de website van Movie Unlimited Bioscopen voor meer informatie of het filmprogramma.