IJsselEnergie houd informatieavond in Kampen over Zonnepanelen

Geplaatst op 2 maart, 2013 om 9:51 | In de categorie:

IJsselEnergie zet in op lokaal opgewekte energie met zonnepanelen, windmolens en biovergisters. IJsselEnergie is gelieerd aan Greenchoice. Greenchoice facaliteert veel lokale energiebedrijven om een duurzame energie transitie mogelijk te maken. Lokale energiebedrijven zijn cruciaal voor een snelle overgang naar een duurzame energievoorziening. Steeds meer mensen willen zeker weten dat de bron van hun energie schoon is. Huishoudens en bedrijven kunnen zelfvoorzienend worden in hun eigen energiebehoefte door zelf energie te gaan opwekken. De investering verdient zich razendsnel terug. Decentrale zelfopwekking is al bewezen rendabel. Greenchoice verzorgt al voor veel lokale energiebedrijven hun groene administratie. IJsselEnergie levert 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas. Onze doelstelling is om huishoudens en bedrijven energieneutraal te laten worden. IJsselEnergie werkt samen met de collectieve inkoopactie zonnepanelen ZonneStroom in Overijssel. Deze panelen komen uit Duitsland en hebben een hoge kwaliteit en een lage prijs. Het lokale energiebedrijf IJsselEnergie richt zich op collectieve inkoop van groene energie, welke altijd 0,25 eurocent goedkoper is dan gewone stroom en gas in de regio. Lokale energie opwekken heeft vele voordelen: in dit geval gaan duurzaamheid, CO2 – besparing, meer comfort en lagere kosten hand in hand.

Op Dinsdag 26 maart 2013 zal er een informatieavond worden gehouden over Duitse zonnepanelen in de Bazuinkerk, Cello 1, in Kampen. De avond begint om 20.00 uur. Toegang is vrij, de zaal is open vanaf half 8.

IJsselEnergie
Tuinderij 2
8271 DX IJsselmuiden

Telefoon: 038-3373963
W www. ijsselenergie.nl
E info@ijsselenergie.nl