Muzikale bijdrage leerlingen Quintus voor aanvang film ‘Anna Karenina’

Geplaatst op 25 februari, 2013 om 9:41 | In de categorie:

In het kader van het Nederland-Rusland jaar 2013 draait op maandag 4 maart en dinsdag 5 maart in Bioscoop Movie Unlimited, tijdens ‘Quality Night’, de artistiek hoogwaardige, diepgaande en ontroerende film ‘Anna Karenina’. De ontvangst is vanaf 19.30 uur, start film om 20.00 uur. Gedurende dit half uur kunt u luisteren naar de muzikale bijdragen van leerlingen van Quintus. De film is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Leo Tolstoy: ‘Anna Karenina’. De prachtige en levenslustige Anna voelt zich gevangen in haar liefdeloze huwelijk met de hooggeplaatste ambtenaar Alexei Karenina. Wanneer ze graaf Vronsky leert kennen, ontstaat er een gepassioneerde affaire met tragische gevolgen.

Meer weten? www.movieunlimitedbioscopen.nl