Kampus Studiebegeleiding geeft examentrainingen

Geplaatst op 25 februari, 2013 om 12:00 | In de categorie:

In mei starten de eindexamens. Voor je het weet zit je in de gymzaal met de opgaven voor je neus. Met de aangescherpte regels is de druk extra hoog. Heb je hulp nodig bij het leren? Kampus Studiebegeleiding geeft vanaf 4 maart examentrainingen.

 De trainingen worden elke woensdag- en vrijdagmiddag gegeven van 15.30 tot 18.00 uur. ‘De woensdag staat in het teken van wiskunde, biologie en natuur- en scheikunde. Op vrijdag behandelen we de talen en vakken als aardrijkskunde en geschiedenis’, vertelt eigenaresse Elisabeth van Dalfsen. ‘Elke middag is er een begeleider aanwezig met kennis van de stof. Hij of zij geeft uitleg en begeleidt de leerlingen bij het maken van opgaven.’

Studiebegeleiding
Naast de examentrainingen gaat de reguliere studiebegeleiding tot de zomervakantie gewoon door. ‘Belangrijk, vooral voor de leerlingen die goede cijfers moeten halen om over te gaan’, aldus Elisabeth. ‘Bij Kampus Studiebegeleiding kunnen leerlingen hun huiswerk maken in een rustige omgeving. We plannen het huiswerk, geven uitleg en overhoren de stof. Heel effectief.’

Meer informatie
Meer weten over de examentrainingen? Of over Kampus Studiebegeleiding in het algemeen? Kijk dan op www.kampusstudiebegeleiding.nl.