Haal eruit wat erin zit met hulp van VBB Advies

Geplaatst op 22 februari, 2013 om 1:52 | In de categorie:

Aangifte inkomstenbelasting doen lijkt gemakkelijker dan ooit. Vanaf 1 maart is het vooraf ingevulde formulier weer beschikbaar. Toch blijft de vraag of alle belastingvoordelen benut worden. VBB Advies helpt klanten daarbij.

VBB Advies verzorgt al jaren particuliere aangiftes. ‘Zo min mogelijk belasting betalen, dat is wat onze klanten willen’, begint belastingadviseur Chiel Baër. ‘En ook al is de aangifte grotendeels door de Belastingdienst ingevuld, vaak zijn niet alle voordelen erin meegenomen. Wij halen eruit wat erin zit. Een investering die onze klanten in de meeste gevallen ruim terugverdienen.’

Grip op financiële situatie

Tegelijk met de aangifte inkomstenbelasting kijkt VBB Advies naar de gehele financiële situatie van de klant. ‘Bezuinigingen of nieuwe regelingen kunnen van invloed zijn op het inkomen. Aan de andere kant zijn er soms interessante fiscale voordelen waarvan iemand geen weet heeft’, legt adviseur Peter van den Berg uit. ‘Met onze hulp krijgen klanten meer grip op hun financiële situatie.’

Zo min mogelijk belasting betalen

VBB Advies is een kleinschalig administratiekantoor dat zowel ondernemers als particulieren ondersteunt bij de boekhouding. Peter: ‘Onze focus ligt op de inhoud: belangrijk doel is dat klanten zo min mogelijk belasting betalen. Wie zijn belastingzaken wil laten controleren kan bij ons terecht voor een second opinion.’ Onlangs is VBB Advies verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de Spoorstraat in IJsselmuiden. Dit pand wordt binnenkort officieel geopend.

VBB Advies
Spoorstraat 56M
8271 RH  IJsselmuiden
038 333 8064
www.vbbadvies.nl