Quintus laat van zich horen en zien tijdens Podiumroute Nederland-Rusland

Geplaatst op 18 februari, 2013 om 9:13 | In de categorie:

Op vrijdag 1 maart kunnen belangstellenden deelnemen aan de Podiumroute Nederland-Rusland, een samenwerking tussen Quintus, de Stadsgehoorzaal, het Stedelijk Museum en het Ikonenmuseum. De podiumroute start om 18.30 uur vanuit de foyer van de Stadsgehoorzaal Kampen. Van hieruit maken 3 bezoekersgroepen onder fantasievolle begeleiding een rondje langs diverse podia in en buiten de Stadsgehoorzaal. Daarbij worden ook musea in de naaste omgeving van de Stadsgehoorzaal bezocht. Talentvolle leerlingen van Quintus verzorgen sfeervolle bijdragen op het gebied van theater, dans, beeldende kunst en muziek. Alleen bij de start om 18.30 worden de (gratis!) entreebewijzen uitgedeeld die nodig zijn om toegang tot de locaties te krijgen.

Vanaf 20.00 uur zetten de groepen koers naar de grote zaal van de Stadsgehoorzaal. Daar start om 20.15 uur een Hermitage Concert ‘Welke muziek hoorde bij de kunst van de Hermitage?’ Er kan niet in- en uitgelopen worden tijdens het concert.

Waar: Stadsgehoorzaal, Burgwal 84, Kampen

Zaal open: vanaf 18.00u Meer weten: info@quintuskampen.nl Aanmelden: Stuur een mail naar info@quintuskampen.nl om je in te schrijven voor de route of bel 038 33 71 200. Wees er snel bij, want vol is vol!