Lucky zege Wilsum

Geplaatst op 2 februari, 2013 om 7:09 | In de categorie:

WILSUM – Wilsum stond zaterdag tegen DKB lange tijd met de rug tegen de muur, maar stapte uiteindelijk wel als winnaar van het veld. Door goed keeperswerk bleef een treffer van de gasten uit De Krim uit. Drie minuten voor tijd bezorgde William Kaminyoge Wilsum de overwinning.

Vanwege de matige conditie van het hoofdveld werd het duel gespeeld op het kunstgrasveld. In de eerste helft speelde Wilsum tegen de wind in en had het niets te vertellen. DKB kreeg drie goede kansen, maar keeper Gerhard Bolt hield zijn ploeg op de been met enkele goede reddingen. Dat deed ook hij twee keer na rust. Daarna kantelde de wedstrijd. Wilsum trok in de laatste twintig minuten de wedstrijd naar zich toe en werd steeds gevaarlijker. Invaller Patrick Plette liet twee goede kansen liggen. Iedereen had zich al verzoend met een gelijkspel, maar Wilsum bezorgde DKB alsnog een onaangename surprise. Jan van Spijker schoot tegen de paal. William Kaminyoge sloeg vervolgens van dichtbij toe.

“Het was een gestolen overwinning”, reageerde Wilsum-trainer Jan Stoffer na afloop. “Maar daar heeft maandag niemand het meer over.”

Bron: De Brug