Eten met de toe Boecops

Geplaatst op 13 maart, 2018 om 2:26 | In de categorie:

In huis ‘ ’t Brieschend Peerd’ kan op zaterdag 31 maart en maandag 02 april genoten worden van een uniek Paasdiner. Kok Stefan Breuer heeft een overheerlijk diner samengesteld, waarvoor de joodse Pesachmaaltijd de inspiratiebron is. De gangen van het menu worden afgewisseld met korte vertellingen over de reeks Kamper Avondmalen uit de 16e eeuw.

Kampen, Sail Kampen en Pasen komen samen in een uniek Paasdiner in huis “ ’t Brieschend Peerd”, Buitennieuwstraat 17. Ongerezen broden, sedersalade en matzetaart van spinazie en aardappel zijn enkele gerechten op het menu. Tussen de gangen door vertelt Carin Koopman over vier Kamper Laatste Avondmalen. Over hoe wij kijken naar een maaltijd bij de gegoede burgers van Kampen. Over een voor Kampen uniek attribuut in deze reeks Laatste Avondmalen. Over wie te zien zijn op de afbeeldingen. En terwijl de gasten in huis ” ’t Brieschen Peerd” hun overheerlijke toetje van pecancake met dadelsaus eten, blijkt men aan tafel te zitten met burgemeester Arent toe Boecop en zijn familie.

Ook een keer Eten bij de toe Boecops? Aanmelden kan via www.tbrieschendpeerd.nl of bel met (038)331 10 24