Stadsbrug afgesloten voor werkzaamheden

Geplaatst op 8 september, 2017 om 1:34 | In de categorie:

De stadsbrug wordt van maandag tot en met woensdag tussen 20.00 uur en 6.00 uur afgesloten voor het verrichten van werkzaamheden.

Maandagnacht 11 september

In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 september is het jaarlijks groot onderhoud van de Stadsbrug. Onder andere worden alle draaiende onderdelen gesmeerd, de noodstop getest, camera’s en verlichting bijgesteld en goten gereinigd. De brug is gesloten voor auto’s en schepen van 20.00 tot 6.00 uur. Fietsers, voetgangers en hulpdiensten hebben wel doorgang. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Eekhout via m.eekhout@kampen.nl.

Dinsdagnacht 12 en woensdagnacht 13 september

Het asfalt op de Stadsbrug wordt vervangen. Daarvoor moet de gemeente de brug afsluiten voor alle verkeer (fietsers en voetgangers kunnen via de voetgangersbruggen lopen). Ook worden de noodzakelijke werkzaamheden gedaan aan de kruising en Spoorkade aan de kant van IJsselmuiden. De Stadsbrug en de kruising zijn afgesloten van dinsdag 12 september 20.00 uur tot woensdag 13 september 6.00 uur (freeswerk) en van woensdag 13 september 20.00 uur tot donderdag 14 september 6.00 uur (asfalteren).

De hulpdiensten zijn op de hoogte van de afsluiting. De afsluiting is met borden aangegeven.