Meedoen aan historische optocht door Kamper binnenstad

Geplaatst op 8 september, 2017 om 10:51 | In de categorie:

In samenwerking met de historische vereniging Jan van Arkel organiseert de werkgroep Kampen Europese Reformatiestad op zaterdag 30 september een middeleeuwse optocht door de binnenstad van Kampen.

Met dit unieke evenement wordt de intocht van de bisschop en landsheer Filips van Bourgondi√ę 500 jaar geleden in Kampen, levend in beeld gebracht. De zeelieden van De Kogge, de Ridders van de IJssel, maar ook die van het vijandige Gelre, zijn prominent aanwezig, De Kamper horeca dompelt vanaf 10.30 uur het Van Heutszplein in middeleeuwse sferen. Aan de optocht kan iedereen meedoen, met of zonder wagen en paard. Een once-a-lifetime-experience!

Opgeven en meer informatie via  kampenreformatiestad.nl