Open Les bij Kampen Boys Choir

Geplaatst op 7 september, 2017 om 3:04 | In de categorie:

Bij het Kampen Boys Choir is er zaterdag 16 september een Open Les. Jongens van 6 tot 9 jaar kunnen dan kennismaken met de manier van werken en de zang- en muzieklessen van de koorschool van het Kampen Boys Choir.

De kennismakingsles begint om 10.30 uur in het Muziekgebouw aan de Blekerijweg 1A in IJsselmuiden. Ook ouders zijn van harte welkom.

In een éénjarige opleiding die het Kampen Boys Choir aanbiedt, wordt naast ritmische en melodische solfège veel aandacht besteed aan houding, stemvorming en ademhalingstechniek. Alle leerstof is gericht op het leren zingen en het ontwikkelen van een goed en gezond stemgebruik. De lessen worden gegeven door Rintje te Wies, dirigent en artistiek leider van het Kampen Boys Choir.

Deelname aan de open les, die ongeveer 30 minuten duurt, is gratis.

Foto: Freddy Schinkel