Geslaagd Politie Toernooi bij VV Wilsum

Geplaatst op 7 september, 2017 om 11:19 | In de categorie:

Op woensdag 6 september 2017 werd het Politie Toernooi bij VV Wilsum verspeeld. Er werd in twee poules gevoetbald. De “gevorderden” en recreanten poule. Ondanks de ophef in de landelijke bladen dat de politie niet voldoet aan de eisen die gesteld worden aan hun fitheid, was op deze dag daar niets van te zien. 

’s Morgens voetballen in de stromende regen en dan weer voetballen als het droog is, ’s middags in de zon voetballen, de agenten bleven op hun benen staan. Een wedstrijdje voetballen van 25 minuten en dan een onderbreking van 25 minuten, weer voetballen, rust pauze tussen de middag en na de pauze toch door blijven gaan. De agenten die aanwezig waren zullen de fitheid test met glans doorstaan.

De uitslag bij de recreanten:

1. Politie Zwolle
2. Politie Vechtdal
3. Politie Veluwe West
4. Gemeente Zwolle
5. Politie Steenwijkerland
6. Politie Flevoland
7. Politie Kampen 2

In de andere poule is de uitslag:

1. Politie Twente
2. FIOD
3. Politie Veluwe Noord
4. Politie Ede
5. Politie Kampen 1
6. Politie Deventer

Het toernooi werd georganiseerd door politie Kampen en vooral door de heer Jan Kraan die dit als menig jaar doet. Het toernooi kan bogen op een leuke en sportieve dag. Na het toernooi konden de deelnemers lekker genieten van een barbecue.

Tekst en foto: Daan Anthony