Workshop EHBO aan baby´s en kinderen

Geplaatst op 5 september, 2017 om 12:44 | In de categorie:

Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulpafdeling terecht na een ongeval thuis. Een groot deel kan thuis behandeld worden als je maar weet wat je moet doen.

Op 11 september start in Kampen daarvoor de workshop ‘EHBO aan baby’s en kinderen’. In drie uur tijd oefen je met andere deelnemers de EHBO-vaardigheden bij de zeven meest voorkomende ongevallen. De workshop wordt gegeven in het EHBO-gebouw aan de Wilhelminastraat 20 in Kampen. Inschrijven kan hier. De kosten voor de workshop worden in de meeste gevallen via de zorgverzekeraar in het aanvullend pakket vergoed.

Deze workshop kan ook op iedere gewenste locatie en datum georganiseerd worden. Bijvoorbeeld op locatie van een kinderdagverblijf of consultatiebureau. Neem contact op met het projectteam via ehboijsselland@rodekruis.nl voor de mogelijkheden.