Humanitas in Kampen op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Geplaatst op 4 september, 2017 om 4:54 | In de categorie:

Humanitas is op zoek naar nieuwe vrijwilligers en houdt daarom op dinsdag 5 september een voorlichtingsbijeenkomst voor mensen die willen bijdragen aan het geluk van een stadsgenoot.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst vertelt coördinator Petra Stevering van Humanitas er meer over. Ook is er een vrijwilliger aanwezig die kan vertellen over het werk. De voorlichtingsbijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt gehouden aan de Vloeddijk 62 in Kampen.

Tandem: strijd tegen eenzaamheid

In het Tandem-project bestrijdt Humanitas de eenzaamheid in Kampen. Vrijwilligers staan deelnemers een jaar bij en geven hen een duwtje in de richting om opnieuw deel van de maatschappij uit te maken. Deelnemers zijn ouder dan 18 en hebben een stap in de goede richting nodig. Opgeven kan bij p.stevering@humanitas.nl via (06) 578 81 049 of via info@www.humanitas.nl/zwolle.