Winnaars kleurwedstrijd ontvangen prijzen

Geplaatst op 12 juli, 2017 om 9:40 | In de categorie:

De winnaars van de kleurwedstrijd van Speeltuin de Speelpoort ontvingen dit weekend hun prijzen voor de beste prestaties. Sofie, Joris, Gigi en Stefan kregen van Outdoorspeelgoed Kampen hun prijzen overhandigd.

De Speelpoort vindt het belangrijk dat kinderen buiten kunnen spelen en organiseert regelmatig een creatieve wedstrijd om thuis of in de speeltuin lekker buiten te kleuren of knutselen. Dit jaar werd er naast potlood- en stiftkunstwerken ook een flink aantal driedementionale kleurplaten ingeleverd. Kinderen uit oa Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Emmeloord en Apeldoorn leverden een kleurplaat in. Als thema was de helikopter gekozen, omdat dit voorjaar een speeltoestel in de vorm van een helikopter in de speeltuin werd geplaatst.

De Speelpoort is tijdens de zomervakantie elke middag geopend tussen 13.30 uur en 17.00 uur, als het goed buitenspeelweer is. Het speelseizoen van duurt dit jaar tot het einde van de herfstvakantie.