De Buurtcamping van Kampen

Geplaatst op 19 mei, 2017 om 3:07 | In de categorie:

Geen zin in een lange autorit? Druk met een verbouwing of met iets waardoor je met het gezin dit jaar in de buurt moet blijven? Zit een lange vakantie er dit jaar financieel gewoon even niet in? Of heb je simpelweg altijd gedroomd van een gezinsvakantie in Kampen? Dan is er goed nieuws!

Komende zomer verrijst in Kampen namelijk voor de eerste keer ‘De Buurtcamping’. Van Woensdag 26 juli tot vrijdag 28 juli 2017 kan iedereen: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren, op De Buurtcamping genieten van alles wat kamperen zo geweldig maakt: leuke mede kampeerders, een eigen tent en een plek onder de zon!

Samen geniet je van alles wat De Buurtcamping te bieden heeft: een speeltuin, waterglijbaan, de kinderboerderij en de natuurspeelplaats bijvoorbeeld. Daarbij kan er gebruik worden gemaakt van de Meedoen-bon van de Gemeente Kampen . Tevens is het mogelijk om je als vrijwilliger aan te melden en zo met korting op de Camping te komen te staan. Niet te lang wachten met boeken, omdat vol=vol. Kijk op de website van De Buurtcamping Kampen.

Ook dit jaar zijn er weer gezinnen die deze vakantie niet kunnen betalen, wilt u zo’n gezin sponseren, dat kan, neem dan contact met de buurtcamping, en zij helpen een gezin om net als iedereen een fijne vakantie te hebben