André Westendorp clubkampioen O.V. Haweka

Geplaatst op 17 mei, 2017 om 2:36 | In de categorie:

André Westendorp is de nieuwe clubkampioen klaverjassen bij ontspanningsvereniging Haweka en is de opvolger van Henk Schinkel. De in IJsselmuiden woonachtige Westendorp wist na 30 speelronden, waarvan de 20 beste resultaten bindend waren, een puntentotaal te behalen van 99612.

Gemiddeld een score per avond van ruim 4980 punten. Daarmee bleef hij Gerrit Kerssies voor die met 98635 punten beslag wist te leggen op de tweede plaats. Monica Baumgarten draaide eveneens opnieuw een prima seizoen. Na de tweede plek een jaar geleden eindigde zij nu op een verdienstelijke derde plaats met 97415 punten. Overigens werden alle deelnemers aan de competitie, zoals gewoonlijk bij Haweka, beloond met een prijs uit handen van scheidend voorzitter Berry Sleurink. Het nieuwe kaartseizoen start op maandag 18 september 2017 .