Goede prestaties GV DOS Kampen

Geplaatst op 14 mei, 2017 om 1:51 | In de categorie:

Zaterdag 13 mei hebben vier meisjes van GV DOS Kampen deelgenomen in Zwolle aan turnwedstrijdende in de Pre instap categorie. Als eerste was het de beurt aan Jada kaminyoge die uitkwam op de pre instap 2010 D@ niveau.

Ze draaide een hele goede wedstrijd. Wat uiteindelijk een mooie vierde plaats opleverde. Op brug werd ze eerste met een pnt totaal van 13.750. Ook op sprong liet ze zien wat ze in haar mars had. Een mooie tweede plek met 13.525 pnt. op balk behaalde ze een totaal van 10.200 pnt. en vloer 13.500 pnt. Een super wedstrijd dus voor Jada. Daarna was et de beurt aan Lianne Boekhout, Sanne Jager en Sopie Zoetebier. Zij kwamen uit op de pre instap 2010 D3 niveau.

Lianne turnde een bijzonder goede stabiele wedstrijd wat haar een tweede plaats op het podium opleverde met een totaal van 53.252 pnt. De score van 14.550 pnt was zelfs goed voor een eerste plaats op de balk. Ook Sanne deed het goed met een score 50.225 is Sanne keurig op een elfde plaats geeindigd. Sophie wist zich met een score van 49.750 naar een goede veertiende plaats te turnen. Al met al voor deze meisjes voor wie het hun eerste officiele turnwedstrijd in de regio was een hele goede dag met mooie resultaten.