Moederdagconcert in De Vijverhof

Geplaatst op 13 mei, 2017 om 4:29 | In de categorie:

Op zondag 14 mei 2017 geeft het ensemble Duo Andantiani een Moederdagconcert in De Vijverhof IJsselheem. Het concert begint om 15.00 uur. Ook mensen die niet in De Vijverhof wonen zijn van harte welkom.

Kom dan een gratis toegangskaartje afhalen bij de receptie aan De Vijverhof 19, Kampen. Het ensemble Duo Andantiani, bestaande uit Yoko Kanamaru – altviool, Ani Avramova – piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Händel, Tsjaikovski, Milhaud en Bizet. Het programma duurt één uur, zonder pauze. Het optreden is op verzoek van De Vijverhof IJsselheem georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door De Vijverhof, het Gieskes-Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Grovestins Stichting en particuliere donateurs.