Actiemarkt voor zending bij Schalmei

Geplaatst op 12 mei, 2017 om 3:59 | In de categorie:

Zaterdag 13 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur wordt er in en rond de Schalmei, Triangel 1 in Kampen, een actiedag gehouden. De opbrengst is bestemd voor de zendelingen uit de gemeente. Er is een groot scala aan activiteiten. Werkelijk voor elk wat wils. Iedere inwoner van Kampen is welkom om deze dag op een leuke manier actief te zijn.

Van tien tot vier uur is een autowasstraat actief op het plein naast de kerk. Een enorme verloting kent de grootste prijzenregen uit de Kamper geschiedenis. In de kerk is er de mogelijkheid voor diverse massages, wenkbrauw epileren en  voor kinderen is Bodhi Bos, bekend freestylevoetballer, aanwezig voor een workshop. Kinderen kunnen zich laten schminken en cupcakes versieren. Ook staat er een opblaasbare rodeostier te wachten alsmede diverse leuke films.

De gehele dag is de catering uitstekend verzorgd door hapjes uit verre streken én Hollandse broodjes kroket en frikandel. Tenslotte wordt er op momenten gebeden voor zendelingen en is er de mogelijkheid om een kaart te schrijven naar een zendeling. De dag richt zich op de hele familie.