Nieuwe dirigente voor het Kamper Uien Koor

Geplaatst op 10 mei, 2017 om 2:52 | In de categorie:

Het bestuur van het Kamper Uien Koor is er in geslaagd om Jojanneke Last uit Kampen aan te trekken als dirigente. Jojanneke begon al op zeer jonge leeftijd met zingen. Door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld in zang en spel. Zij heeft bij verschillende docenten zanglessen gevolgd en heeft ruime ervaring in bandjes en diverse musicals. 

Na de HAVO studeerde ze een jaar muziektherapie. Na dit eerste jaar besloot ze dat werken met de stem toch echt het mooiste was wat er bestond en startte met de opleiding logopedie in Zwolle. Al tijdens haar opleiding en stages richtte zij zich meer op het behandelen en vormen van de stem. Ze werk nu als logopediste op de polikliniek KNO in het ziekenhuis waar ze mensen behandelt met stem- en slikproblemen. Sinds 2015 geef ze zanglessen in haar stemstudio in Kampen en workshops aan (beroeps)sprekers over gezond stemgebruik.

Naast de logopedie, zang- en stemtrainingen geef ze dans- en Body & Mind lessen. Het bestuur denkt met het aantrekken van Jojanneke het niveau van het koor verder te kunnen verhogen. Mocht u belangstelling hebben om ook deel te willen uitmaken van het koor. U van harte welkom om eens de sfeer te komen proeven. De repetitie-avonden zijn op donderdag van 19.30 uur tot 21.30 uur.