Internationaal G-zaalvoetbaltoernooi

Geplaatst op 20 april, 2017 om 3:41 | In de categorie:

Op zaterdag 22 april organiseert de Stichting Aangepast Sporten Kampen weer haar jaarlijkse G zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 9 uur gaan in sporthal Cellesbroek en in sporthal De Reeve de poulewedstrijden van start. In beide poules nemen 8 teams deel en spelen daar een halve competitie.

Uiteraard zijn de plaatselijk teams van De Spanker, Vitree, Black & White en FC Ponton Boys weer van de partij. Zij gaan de sportieve strijd aan met gastteams uit o.a. Veenendaal, Dronten, Doetinchem, Nunspeet, Didam en het Duitse Rees. Want het uitgangspunt van ons toernooi is al jarenlang gebaseerd op de aloude Olympische gedachte: “meedoen is nog belangrijker dan winnen”.

Vanaf 15 uur komen alle teams samen voor de penaltybokaal en de laatste finalewedstrijden. Om 17 uur zal dan ook de prijsuitreiking plaats vinden in het sportcafe De Reeve door wethouder Meijering. Want alle teams gaan naar huis met een tastbare herinnering van ons mooie en sportieve evenement. Ze hopen weer vele supporters te mogen begroeten, die de sporters willen aanmoedigen.