Dagteam BC Reijersdam district kampioen

Geplaatst op 20 april, 2017 om 12:13 | In de categorie:

Afgelopen dinsdag 18 april werd in Steenwijk gespeeld om het districtskampioenschap dagbiljart voor teams KNBB district Zwolle en omstreken. Het team van biljartclub Reijersdam was poule winnaar geworden van poule D en moest het in Steenwijk opnemen tegen de poule winnaars van de poule A, B en C, resp. BV Steenwijk, Ens 3 en H.B.C. 3 (Hoogeveen).

De eerste wedstrijd tegen H.B.C werd met 44-32 gewonnen, de tweede wedstrijd tegen Ens leverde een kleine nederlaag op van 35-39, dus kwam het op de laatste wedstrijd tegen BV Steenwijk aan. Albert Plender won zijn partij, Rens Jager won en ook Martin ten Hove sloot zijn partij winnend af, Ben Wielandt moest minimaal 6 punten halen om het kampioenschap binnen te halen, hij slaagde voortreffelijk door 8 punten te scoren. Met een voorsprong van 4 punten werd het team van BC Reijersdam kampioen dagbiljart van de KNBB district Zwolle e.o. en speelt op 18 mei a.s. de gewestelijke finale van Noord-Oost Nederland in Assen.