Dreamteam KBC1911 kampioen

Geplaatst op 18 april, 2017 om 9:54 | In de categorie:

Afgelopen donderdag werd het Dreamteam van de KBC1911 kampioen in de C4 klasse. Het team, bestaande uit Ron Noordman, Gerrina Noordman, Paul Sleurink, Simone Westerink en reservespeler Ilona Hollander gingen aan het begin van het seizoen zeer goed van start en speelden vaak boven hun eigen moyenne. Halverwege de competitie werden de moyennes aangepast.

Hoewel het lastiger werd om de partijen te winnen wist het Dreamteam de leiding in het klassement toch het hele seizoen vast te houden en werden ze afgelopen donderdag officiëel kampioen in poule A libre klasse C4. Op 24 en 28 april wordt er gespeeld tegen de nummer 1 uit de B-poule. 13 mei vinden de Gewestelijke tussenrondes plaats. Als het Dreamteam daar weet te winnen wordt er 25 juni gespeeld op het Nederlands Kampioenschap in Nieuwegein.