Duurzame verlichting Pleviersingel

Geplaatst op 17 april, 2017 om 2:23 | In de categorie:

De Pleviersingel in de Kamper wijk de Greente is weer klaargemaakt voor de komende feestperiode van Koningsdag en Bevrijdingsdag. De singel is jaarlijks mooi versierd met vlaggetjes aan de huizen en lichtjes aan het water. Jong en oud hebben de afgelopen dagen weer hard samengewerkt.

Dit jaar is dat een speciale gelegenheid geworden. Dankzij een bijdrage van Buurt aan Zet en een mooie kortingsactie van een grote Zweedse winkelketen, konden de ouderwetse gloeilampen alle ineens worden vervangen door duurzame en energiezuinige LED-lampen. Eén van de initiatiefnemers: ,,Met een heel stel buurmannen, -vrouwen en -kinderen werd alles binnen no-time geregeld. Ook enkele nieuwe bewoners deden gelijk volop mee in het buurtgebeuren. De komende tijd zullen er meer activiteiten in de buurt plaatsvinden om, in het kader van Buurt aan Zet, te werken aan nog meer samenhang. Kom gerust de versiering bekijken en een plaatje & praatje maken. De buurt is er klaar voor!”