Netwerkbijeenkomst ArboPositief Kampen

Geplaatst op 16 april, 2017 om 4:35 | In de categorie:

Op woensdag 19 april zal ArboPositief, belangenorganisatie voor en door werkzoekenden in Nederland, een netwerkbijeenkomst houden in Kampen.

Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken.

Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Kampen (dus uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk).

Op het programma staat deze keer spreker: Gjald Kootstra,  bestuurslid van de Adviesraad Maatschappelijke Ondersteuning Kampen, de “struikelsteentjes” onderhoudactie op 3 mei 2017 en de deelname aan het Full Color Festival tijdens de Internationale Hanzedagen. Natuurlijk worden ook vele andere praktische- en informatieve zaken besproken zoals het mogelijk opzetten van activiteiten in samenspraak met de Stadskazerne/ Openbare Bibliotheek van Kampen.

Nieuwe deelnemers dienen zich in verband met de beschikbare ruimte voor woensdag 19 april aan te melden via kampen@arbopositief.nl.

Inloop : 10.00 uur
Duur : 10.15 – 12.00 uur
Locatie : ATK-RTK-Kofferbak , Ambachtstraat 21  8263 AJ Kampen

Kosten per kop “Arbopositieve” koffie/thee : 1,50 euro.