Kampenion steviger aan kop

Geplaatst op 20 maart, 2017 om 4:21 | In de categorie:

Het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging Kampenion speelde zaterdag thuis tegen Amstelveen 1. Het werd weer een succesvolle middag in de druk bezochte hal van Kampenion.

Gert-Jan de Lange won zijn drie partijen en Ton Ringenier en Ivan Hollander wonnen er twee. Ook het dubbel was voor de Kamper heren. Aan het eind van de middag stond er 8 – 2 op het bord en daarmee staat Kampenion nog steeds aan kop. Het liep zelfs vier punten uit op concurrent Tafeltennis Zwolle. Het verschil is nu acht punten. Aanstaande zaterdag speelt Kampenion uit tegen Zwolle, een belangrijke wedstrijd dus.

Ook het eerste jeugdteam deed goede zaken. Het won thuis met 10 – 0 van Enjoy&Deploy Taverzo 1 uit Zoetermeer. Een van de tegenstanders moest vooraf helaas opgeven vanwege een blessure en daarom speelden Danny Bruins, Julian Plette en Thomas Niemeijer maar twee partijen, maar zij wonnen alles. Zij liepen zo uit op de concurrent REGA 1 en staan aan kop, met zes punten voorsprong. Zaterdag spelen de boys weer uit, tegen Amsterdam.

Foto: © Jan Ringenier