Dag- en avondteam BC Reijersdam pakken volle winst

Geplaatst op 19 maart, 2017 om 8:08 | In de categorie:

Het dagteam en het C1 team van biljartclub Reijersdam deden deze week goede zaken op weg naar een eventueel kampioenschap. In de dagcompetitie pakte het team de volle winst tegen DOS/Hattem.

In het wijkcentrum Reyersdam werd met 48-22 gewonnen. De spelers die hiervoor zorgden, Rens Jager, moyenne 2.58, Martin ten Hove, moyenne 1.97, Ben Wielandt, moyenne 1.74 en Wim Kars, moyenne 1.73. A.s dinsdag speelt het team uit tegen medekandidaat voor de titel BV De Ghesellen uit Emmeloord. BC Reijersdam heeft een voorsprong van 16 punten. Het C1 team boekte de volle winst tegen medekandidaat voor het kampioenschap Z.B.C. uit Zwolle, er werd met 36-22 gewonnen. Albert Plender won met een moyenne van 5.68, Mario Hollander met een moyenne van 4.60 en Rens Jager met een moyenne van 2.93. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft het team een voorsprong van 19 punten.

Ook het C2 team won weer eens een wedstrijd , de thuiswedstrijd tegen Steenwijk werd met 29-25 gewonnen. Harry Winkeler won zijn partij met een moyenne van 2.69 en Gerrit van Vlijmen met een moyenne van 1.94. In de C3 A poule verloor het damesteam van BC Reijersdam de uitwedstrijd tegen BV De Pol uit Zwolle met 29-26, alleen Alie Hollander kom haar partij winnen et een moyenne van 0.89. Vrijdagavond was de inhaalwedstrijd tegen De Kolonie uit Wilhelminaoord en het werd nu een overwinning met 31-27, Marleen Last, moyenne 1.43 won en Alie Hollander speelde remise met een moyenne van 1.39.

In de C3 B poule speelde Reijersdam 3 de thuiswedstrijd tegen B.V.V. uit Vollenhove en er werd gewonnen met 32-28, Wim Kars, moyenne 1.43 en Maya Heeringa, moyenne 0.69, wonnen beiden hun partij.