Scouting Hanzeluiden houdt meidendag

Geplaatst op 16 maart, 2017 om 9:52 | In de categorie:

Zaterdag 25 maart houdt Scouting Hanzeluiden een meidendag van 13:00 tot 16:00 uur. Meiden van 4 t/m 17 jaar uit Kampen en omstreken worden van harte uitgenodigd kennis te maken met scouting.

Tijdens deze dag worden er per leeftijdsgroep verschillende activiteiten gedaan. Daarnaast zijn er een aantal gezamenlijke activiteiten. Denk aan popcorn bakken, een gezamenlijk spel en klimmen op de klimwand, maar ook creatief en sportief bezig zijn komt aan bod.


Meiden die graag willen kennismaken maar 25 maart niet kunnen, kunnen zich via sportpas.nl aanmelden voor een kennismakingsperiode. Voor ouders staat de koffie en thee klaar van 13:00 tot 14:00 uur. Zij krijgen de mogelijkheid om te kijken wat hun meiden zoal doen en te zien wat scouting te bieden heeft.