Activiteiten en informatie over zorg en welzijn

Geplaatst op 15 maart, 2017 om 3:24 | In de categorie:

IJsselheem neemt deel aan de landelijke Week van Zorg en Welzijn op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart. Publiek wordt hartelijk ontvangen op vier locaties: Myosotis en De Amandelboom in Kampen, Maarlenhof in IJsselmuiden en De Schans in Zwartsluis.

Op vrijdag 17 maart is er van 14:00 uur – 17:00 uur van alles te beleven in Myosotis. De bezoeker kan op een laagdrempelige manier kennis maken met wonen, zorg en welzijn. Ook bewegen, gezelligheid en gezond leven krijgen aandacht. Wie wil kan deelnemen aan activiteiten, een hapje en drankje nemen en anderen ontmoeten. Van 14:30 uur – 17:30 uur opent de Amandelboom haar deuren, er zijn rondleidingen en er is een informatiemarkt met een hapje en een drankje. Op zaterdag 18 maart van 14.00 uur – 17.00 uur is er in de Maarlenhof een zorgmarkt die samen met een aantal partners uit IJsselmuiden wordt gerealiseerd.

Allerlei zorgaanbieders hebben de handen ineen geslagen: Goedzorg huisartsenpraktijk en Fysiotherapie, het thuiszorg team van IJsselheem, Stichting Philadelphia, Algemeen Sociaal Cultureel werk IJsselmuiden, dagbesteding IJsselheem en vrijwilligerswerk IJsselheem. Gezond leven en bewegen, goed eten & drinken en ontmoeten staan hier centraal. Ook is er aandacht voor comfortabel en veilig thuis wonen, waarbij één van de zorgbemiddelaars aanwezig zal zijn om u hier informatie over te geven. De huisartsen geven informatie over een speciaal vitamine d-project voor senioren. In Zwartsluis zijn bezoekers welkom op de informatiemarkt in de Schans op zaterdag 18 maart van 10:00 uur – 12:00 uur.

Voor wie op zoek is naar een baan bij IJsselheem: op de genoemde locaties wordt informatie gegeven over werken bij IJsselheem. Woonzorgconcern IJsselheem biedt verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn op veertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. Daarnaast biedt IJsselheem Thuiszorg aan ieder die dat nodig heeft. Zie www.ijsselheem.nl